HELLO,
ez itt az Underline

Egy kreatív ügynökség, ahol azt csináljuk, amit legjobban szeretünk, és amihez legjobban értünk.
Ötletelünk, tervezünk, kipróbálunk, megvalósítunk.

Az ügynökség

Nem nagy, inkább kicsi. Egy grafikus és egy kommunikációs, akik remekül kiegészítik egymást.

Kis ügynökséggel dolgozni klassz: lelkesek és rugalmasak vagyunk, odafigyelünk arra, amit kérsz tőlünk, jó áron és csakis olyan minőségben dolgozunk, amihez szívesen adjuk a nevünket, és mindenhol vannak barátaink arra az esetre, ha valami olyat szeretnél, ami nem teljesen a profilunkba illő.

A munka

Főként grafikai tervezéssel és az ahhoz kapcsolódó kreatív és kommunikációs feladatokkal foglalkozunk, de pontokba szedve összegyűjtöttük mindazt, amit rendelhetsz tőlünk.

 • 19
  egy híján húsz
 • 3
  a magyar igazság
 • 1
  gyűrű mind felett
 • 42
  az élet értelme
Szolgáltatásaink

KOMMUNIKÁCIÓ

kommunikációs stratégia, kreatív koncepció, márkanév, szlogen, közösségimédia-tartalmak

GRAFIKA

logó, névjegy, szórólap, brosúra, katalógus, könyv, magazin, sajtóhirdetés, hírlevél, termékcsomagolás, portáldekor, webdizájn, infografika, banner, egyéb print és online grafika

ONLINE

weboldal, banner, hírlevél

EGYÉB

fotózás, fotós utómunkák, nyomdai ügyintézés

Rólunk

Kovács Orsi
Kommunikáció

e-mail

Bakos Bátor
Grafika

e-mail
Mostanában

ADERMED

Az orvosi segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég komplett arculattervezéssel bízott meg minket. A kissé rideg téma ellensúlyozásaként született egy igazán barátságos logó. Jelenleg a webshoppal bővülő weboldalukon és termékcsomagolásokon dolgozunk.

adermed.de

 


MIMÖ

Handmade cukiságok, handmade logóval. Készült hozzá névjegykártya, matrica és pecsét is, utóbbi a termékcsomagolást díszíti.

facebook

 


EMPIR HOME

Egy korábbi ügyfelünktől érkezett megbízás belsőépítész vállalkozásuk arculatának megtervezésére. A letisztultságon túl fontos szempont volt, hogy a másik, lakástextilekkel foglalkozó üzletük megjelenésével – ami ugyancsak saját munka – harmonizáljon az új logó.

 


BONAFARM

A Bonafarm cégcsoport vállalati belső újságja, a Friss magazin kapott némi ráncfelvarrást: új logó, új színek, új arányok. Szeretjük.

 


Tetszett? Keress minket!
Kapcsolat